zaterdag 21 augustus 2010

M'N EERSTE ATC KAARTJES


en deze.....

Ik was gisteren (Vrijdag) bij een lief scrapvriendinnetje, lekker gebept en spulletjes bekeken, waaronder ATC kaartjes die zij gemaakt had....wat zagen die er leuk uit zeg.
Ik snapte er niets van, dus zij heeft er 1 voor mij gemaakt en voor gedaan hoe het moet (ieder heeft natuurlijk zijn eigen smaak).
Afin....toen ik thuis kwam heb ik het internet afgespit naar voorbeelden en s'avonds natuurlijk het zelf proberen......en dit is het resultaat geworden.

Weet niet of ik het goed heb gedaan, maar ik vind ze zelf best aardig gelukt.
Ben benieuwd hoe jullie ze vinden en voor suggesties sta ik open.

Bedankt voor het kijken...enne Sjatsie...bedankt meis.

Tot de volgende keer, liefs

19 opmerkingen:

Scraplijn zei

Nou Lilian, ik vind ze geweldig mooi, ik zou zeggen ga zo door en wie weet ben je om en doe je een keer mee met de swap!!!
Dat zou ik echt superleuk vinden.
Het leuke van ATC's is dat alles mag en niets moet!

Groetjes Marjolijn

Jolanda zei

Heel mooi Lilian, een probeersel en toch zit gelijk jouw stijl er helemaal in. Knap gedaan! En inderdaad wat Marjolijn zegt....als je er nog een paar hebt gemaakt ben je waarschijnlijk 'om'. Dus...veel succes met je nieuwe verslaving ;)

Marjanne zei

Fantastisch leuk deze ATCtjes, ik moet er ook een aan beginnen

Petra zei

ze zijn alletwee heel erg mooi geworden, ik heb ook wel eens een mini workshoppie gehad van, ik denk hetzelfde scrapdinnetje, maar ben er tot nog toe niet mee verder gegaan. Maar nu ik die van jou zo zie moet ik toch maar weer eens een poging gaan wagen. Het probleem is dat ik TEveel wil.

marijke zei

leuk joh ze zijn goed gelukt

Dora zei

Ik vind ze prachtig, ik denk niet dat ik er aan moet beginnen...dan weet ik straks niet meer waar ik mee moet starten..maar ze zijn beeldig!

Chantal zei

Vind ze helemaal geweldig!! enne ik denk dat je er echt een verslaving bij hebt, zo is het tenslotte bij mij ook begonnen. Toppie meis. Enne ik wil ruilen hoor!!

Wiebine zei

Erg mooi zijn ze geworden Lilian, ik zal ook nog steeds met ATC's beginnen, maar daar is het nog niet van gekomen. Leuk dat jullie het gezellig hebben gehad,
groetjes,
Wiebine

Kitty zei

Lilian, fijn dat je weer aan de knutsel bent! Ik heb nog nooit atc-tjes gemaakt maar ik denk dat er geen goed of fout is. Ik vind ze iig prachtig!

marrie zei

Ik vind ze allebei heel mooi geworden hoor!!.

Groetjes marrie

Nicky zei

mooie layout van je blog zeg, had je vast al langer, maar dan heb ik het gemist! ik heb ook ooit atc'tjes gedaan, heb er een klapper vol van. als je er eenmaal aan begint is het heel snel een verslaving. ik vind de jouwe ook geweldig leuk geworden!! gaat het verder wel een beetje met je?

Anoniem zei

Lilian wat heb je dat
prachtig gemaakt voor de
eerste keer door gaan

groetjes Lida

akkina van steen zei

hoi hoi Lilian
leuke reactie op mijn blog van jou
ja dat heb ik ooit ook al gedaan om te ruilen maar ben er mee gestopt want er kruipt veel tijd in en ik vind scrappen en mooie boekjes maken veel leuker,ja je kunt niet aan alles beginnen
we hebben het erg fijn gehad met onze kleinzoon in het zwarte woud ,hij was aan't huilen toen hij weer naar huis moest maar als hij goed zijn best doet volgend jaar op school gaan we een hele week
nou ik zou zeggen maak nog maar een paar atc-tjes veel plezier ermee!

carlies zei

zo zeg dat zijn echt super kaartjes
dat moetje vaker zo prachtig zijn ze.


knuf XX Carla

elske zei

OOOhw wauw lilian wat zijn ze gaaf geworden zeg super hoor
wil ook wel een keer ruilen met je!!!

Ingrid zei

Ik vind ze prachtig, zoals al je andere werk! Je hebt creativiteit gewoon in je bloed zitten, kan (bijna?) niet mis gaan :-)

Anne's Cards zei

Tuurlijk vinden we die mooi..er zit ├ęcht iets van jouw in .
Ik heb nog nooit een ATC gemaakt ,ken er niks van maar ik zie wel dat het goed zit...

Angelique zei

Ik had het je al gezegd, maar ik vind ze echt prachtig geworden, en dat zeg ik niet snel van een ATC'tje. Super weer, maar ik ben niet anders van je gewend,

Liefs Angelique xxx

Miranda zei

wat een mooie kaartjes Lilian.
Heb ook gelijk even een kijkje genomen verder op je blog en ben ook meteen volger geworden en heb je in mijn bloglijst gezet.
Je maakt mooi dingen hoor.