zaterdag 2 juli 2011

OPERATIE ACHTER DE RUG

Hebben jullie mij een beetje gemist?...... eerst was het mijn Laptop, die nu alweer een beetje werkt, nog niet alles naar mijn zin, maar alles komt wel goed.

Afgelopen Donderdag ben ik voor een dagopname geweest in het Erasmus, er was een paar maanden geleden, huidkanker geconstateerd......wel even schrikken maar hier kan je honderd jaar mee worden...

Het was een lelijk plekje in mijn gezicht en die is nu verwijderd, de operatie viel mee, ondanks dat het 2 keer moest gebeuren ( een nieuwe methode "the MOHS' therapie)
Alles wordt dan gelijk gecontroleerd of alles weggesneden is.

Maar het hechten is mij erg tegengevallen, ik lijk wel het "Phantom of the opera"
en het litteken is best wel flink, a.s. Dinsdag dan wordt het verband ververst en 11 July gaan de hechtingen er uit, hoop dat het er goed uitziet......afwachten maar.

Veel freubelen doe ik niet, want ik zie met 1 oog niet zo best, kan geen diepte of afstand goed inschatten......maar dat komt wel weer....

Probeer zo af en toe een beetje op jullie blogjes te lezen, ik doe mijn best.11 opmerkingen:

marijke zei

och meis ik mistte je al zat toeval;lig van de week nog aan je te denken , hoop dat alles mee gaat vallen en dat het mooi geneest, en die pc's die weten wat he wat zijn we tegenwoordig nog zonder die dingen , hoezo verslaafd hahahaha

Francien zei

Ja dat heb ik zeker Lilian...ik dacht misschien zijn we allemaal een beetje blogmoe door de problemen die blogger had...maar dit is niet zo leuk...meid toch...gelukkig valt het allemaal mee dan?!...en dan nog in je gezicht...maar ja...als alles maar weer goedkomt....je hebt het achter de rug in iedergeval en wens je dan ook veel beterschap...zal best pijn doen nog de hechtingen....hou je taai!!
groetjes Francien.

Kitty zei

Jeetje, en ik maar denken dat je laptop wel héél lang kapot was... Dat is schrikken! Hopelijk komt het allemaal weer in orde. Sterkte hoor!

Maia zei

Goh telepathie? Ik zat net als Marijke ook aan je te denken vandaag nog want ik zat iets te maken met graphic papier. Dacht inderdaad dat je lap top nog stuk was maar wat een bericht zeg!
Wat een slechte plek, zeker voor een frobelaar als jij om nu last van te hebben.
Als alles verder maar goed in orde komt heb je het er natuurlijk voor over da's wel weer schrikken zeg!
Ik wens je heel veel sterkte en laat je maar lekker verwennen!
Lieve groetjes Maia

marrie zei

sterkte hoor!!
Komt vast wel goed, moet even zijn tijd hebben om te genezen.

Groetjes Marrie

Yvonne zei

Heel veel beterschap Lilian.
Groetjes, Yvonne.

Dora zei

Heel veel beterschap lieve LIlian!

Marjanne zei

Fijn je weer te zien hier! Ik dacht al... van harte beterschap, meid en neem er de tijd voor.

akkina van steen zei

brhallo meid
nou nou wat lees ik nou allemaal,ja wij hebben je wel een beetje gemist hoor ik dacht dat je laptop nog steeds stuk was maar ...ik had niet verwacht dat je in't ziekenhuis bent geweest maar het komt wel weer goed hoor het heeft allemaal een beetje tijd nodig
nou verzorg je goed en laat maar weer vlug iets leuks zien op je blog o ja het was heel leuk hoor in Parijs
groetjes van mij xxxx

liefs bea zei

Gelukkig is de operatie meegevallen en hebben ze alles goed gecontroleerd!
En die hechtingen lijken me ook niet echt fijn zeker in je gezicht...
Het zal er vast goed uit komen te zien als het is genezen, tegenwoordig houd je niet van die streepjes met puntjes aan de zijkanten meer over ... Komt goed hoor!
Heel veel sterkte meis !

Anne's Cards zei

Ik dacht al dat er iets was,niet van je gewoonte zo'n lange stilte.
Ik wens je heel veel sterkte en een spoedig herstel !