dinsdag 24 januari 2012

ZAL MINDER AANWEZIG ZIJN

ik scrap niet zoveel meer, mijn handen laten mij dikwijls in de steek, dus komt er niet zoveel meer op mijn blog....

Blijf, bij tijd en wijlen, jullie wel volgen en ach wie weet, gaat het over een tijdje wel weer beter ik heb er medicijnen voor.

Zal jullie dus echt niet vergeten, nogmaals bedankt voor jullie lieve berichtjes.
Tot ziens.

10 opmerkingen:

Ria zei

Jammer Lilian, ik had al op het forum gereageerd, maar heel erg jammer dat je niet meer kunt zoals voorheen.Ik had je ook al een tijdje gemist maar hoopte dat je snel weer actief zou zijn, jammer !!

heel veel sterkte meid en een dikke knuffel van mij !!!!

groetjes Ria S.

Fia zei

Ach wat jammer maar ook erg voor je meid...nu even aan jezelf denken hoor..
Veel sterkte en hopelijk zien we je weer terug!!

Hart, groetjes Fia

Francien zei

Oh wat jammer Lilian...ik heb altijd genoten van je schitterende creaties....je albumpjes waren supermooi.....maar ik kan het heel goed begrijpen hoor....ook ik heb een vorm van arthritis in mijn vingers en gaan er knobbels opkomen en gaan ze een beetje scheef groeien....ik kan soms de kleine naaldjes voor het quilten niet meer vasthouden......moet er niet aan denken dat ik het niet meer kan doen....heel fijn borduren kan ik al niet meer....maar ja...er is zoveel wat nog wel kan dus ben ik daar nog dankbaar voor......ben ook geen achttien meer.....hou je taai....en wie weet zien we je nog wel hier terug....ik zie het vanzelf als je weer een berichtje plaatst zoals nu.....veel plezier met wat je doet en misschien tot ziens hier....groetjes Francien.

Dora zei

ow meid toch wat een naar bericht, ik zit hier echt even te slikken, dat wat je met zoveel plezier doet...en nu niet meer zomaar even kan doen.
Ik hoop echt dat de medicatie aanslaat.
Kan jij mij wel nog even mailen, met je adres, zou je dat kunnen doen, op mijn blog linksboven staat een link met mijn email, dat zou ik heel fijn vinden...sterkte en dikke knuf van mij

linn zei

lieve lilian
nou wij zullen je ook missen dus hou ons maar goed op de hoogte he?
Ik vind jouw stijl helemaal het einde!

Ik hoop maar dat er medicatie voor je is en je snel weer allerlei leuks kan doen, pijn in je handen is ook niet niks he?

Ik wens je natuurlijk alle sterkte en heeeeeel veel liefs
xox

linn

Jolanda zei

Ook hier wil ik je nog even een dikke virtuele knuffel geven. Bedankt voor al het moois dat je ons hebt laten zien en heel veel sterkte en geluk! Hopelijk treffen we elkaar toch nog eens in de scrapwereld.

Marga zei

Lieve Lilian, wat vind ik dat rot voor je dat je je handen zo slecht kunt gebruiken. Ik hoop echt van harte dat de medicijnen helpen en het beter wordt.
Ik geniet altijd enorm van de mooie dingen die je maakt.
Veel liefs, Marga
xxx

Anoniem zei

Héél erg jammer,we gaan je mooie creaties missen,maar nu even heel goed voor jezelf zorgen.Heel veel sterkte en dikke knuffel!

Kitty zei

Hoi Lilian, wat akelig dat je lichaam je zo in de steek laat. Ik ben meer dan eens door jouw werk geïnspireerd, dank je wel daarvoor. Ik blijf je volgen hoor. Groetjes, Kitty

Scraplijn zei

Lieve Lilian, ik lees dit berichtje nu pas hier, had het wel gezien op het SF forum. Ik blijf je natuurlijk gewoon volgen, via hier of via mail. Sterkte lieverd, hopelijk gaan de medicijnen je een beetje helpen.

liefs,
Marjolijn.